Top 40 legújabb link > VERS témakörű hasznos információk ITT

Szponzorált linkek
Tatito - Irodalom, versek, költők
https://www.tatito.hu/

A Tatito minden ami irodalom. Megtalálhatók magyar és külföldi költők és írók életrajzai, továbbá versek és irodalmi alkotások is helyet kaptak a portálon. Gyere látogass el, amennyiben az irodalom szerelmese vagy.

Tatito - Irodalom, versek, költők
Versek szódáról és szörpről
https://picurszorp.hu/szoda-es-szorp-versek/

Versek rég elfeledett szódásokról, szikvizesekról. Mondókák szódáról, szénsavról szifonról, és mindenről ami körülöleli ezt a szeretetteljes szenvedélyt és terméket. Rímek szörpről, szörpkészítésről és fogyasztásról. Édes cseppek eme gyümölcsös világról.

Versek szódáról és szörpről
Gyerekversek nemcsak gyerekeknek
https://picuresakalozok.hu/versek/

Rövid és szórakoztató versek gyerekeknek és gyerekes felnőtteknek egyaránt. Tanulságos mondókák az idő múlásáról, az évszakok válatkozásáról, az állatokról, emberekről. Viccesen tálalt könnyed rímes sorok.

Gyerekversek nemcsak gyerekeknek
Virágot egy mosolyért - Viragotegymosolyert.hu - idézetek, versek
https://viragotegymosolyert.hu/temak/idezet/

Viragotegymosolyert.hu – ünnepek, hagyományok, babonák, szimbólumok, versek a virágos mindennapokért. Neves magyar és külföldi írók, költők, gondolkodók költeményei, írásai. Citátum, idézet, vers, irodalom, költemény, alkotás, remekmű, mű, iromány, szerzemény, poéma, rigmus, versike, műalkotás minden mennyiségben.

Virágot egy mosolyért - Viragotegymosolyert.hu - idézetek, versek
A leghíresebb Magyar írók összes költeményei
https://www.magyarirok.hu/

A Magyar Irodalom leghíresebb alakjai által szerzett költemények egy helyen, mind megtalálhatóak és használható. Petőfi Sándor, Vörösmarty Mihály, Kölcsei Ferenc vagy éppen Ady Endre és József Attila verset keresel? Itt megtalálod.

A leghíresebb Magyar írók összes költeményei
Petőfi Sándor összes verse
https://www.magyarirok.hu/petofi-sandor

Petőfi Sándor összes költeményei, mindenkinek aki szereti a verseket és gyorsan meg szeretne találni magának egyet olvasgatni vagy csak úgy megtanulni, hiszen a vers mindenkié. János Vitéz, Anyám tyúkja, Nemzeti dal itt megtalálod.

Petőfi Sándor összes verse
Pieris.hu - interaktív művészeti portál
http://www.pieris.hu

Interaktív művészeti portál - több tízezer beküldött alkotás, és több százezer hozzászólás. Ezzel várjuk alkotó kedvű látogatóinkat. Versek, prózák, novellák, galériák festményekkel, rajzokkal, digitális grafikákkal. Csatlakozz te is több ezres online közösségünkhöz, hiszen portálunknak pont ez a célja.

Pieris.hu - interaktív művészeti portál
Kortárs versek
http://bounincsitthon.blogspot.hu/

Saját régi és új versimből, írásaimból készítettem blogot, hogy ne a fiókban vesszenek el.

Kortárs versek
Kozma Béla - Versek
http://www.dramak.lapunk.hu

Irodalmi honlapomon versek és drámák olvashatóak. Két megjelent kötetemből több mint száz verset válogattam weblapomra. A versírás igényességet követel és változatosságra késztet. Nos, nem tudom, hogy mennyire igényesek a verseim, azt talán döntsék el a kedves olvasók, azt viszont határozottan állíthatom, hogy kellően változatosak, noha tudatosan nem is törekedtem rá. Jó szórakozást mindenkinek!

Kozma Béla - Versek
Harmatcsepp ... alélek útján ...
http://harmatcsepp.lapunk.hu

Harmatcsepp ... alélek útján ... Úgy vélem az emberek azért hoznak létre alkotásokat –legyen az festmény, vers, épület, vagy akár egy étel -, hogy felfedezzék és megéljék önmagukat, az önmagukba rejtett szeretetet és békét. Az emberi létnek egyetlen célja van, ráismerni a valódi szeretetre, szabadságra, s megélni azt.

Harmatcsepp ... alélek útján ...
Verselemző blogok
http://blogfeed.hu/blog-cimke/vers-1999

Versek és verselemzések blogokban! Csokonai Vitéz Mihály, Ady Endre, Kosztolányi Dezső és még rengeteg költő versei képekkel illusztrálva, a művészetek rajongó számára, naponta többször frissítve.

Verselemző blogok
Szülinapi versek
http://szuletesnapikoszontok.hu/szulinapi/szuletesnapi-versek/

Születésnapi köszöntők, idézetek, versek, sms-ek, dalok és videók széles választékát kínáljuk a születésnapi köszöntők weboldalra látogatóknak. Lehetőséged nyílik számtalan születésnapi üdvözlet közül válogatni. Lehet akár a legjobb barátodnak, kedvesednek, gyermekednek, vagy egy kedves ismerősödnek a születése napja, biztos, hogy találsz a személyiségének megfelelő vicces, szerelmes vagy tanulságos bölcselettel szolgáló köszöntőt. Győződj meg magad! Nem kell egyebet tenned, mint rákattintanod a weboldalra és végigböngészni a kategóriákba szedett köszöntési formákat!

Szülinapi versek
Hazugszavak
http://hazugszavak.gportal.hu

Szerelmes és szomorú versek, idézetek a szeretetről, szerelemről, csalódásról. xoxi

Hazugszavak
Történet, vers, idézet, horoszkóp, napi pozitív gondolat, érzelmek
http://www.stortenet.qwqw.hu

Unatkozol? Gyere és nézz be hozzánk! Itt olvashatsz idézeteket, verseket, horoszkópokat stb. Valamint egy történetet is találhatsz ezen az oldalon. Ami egy nőről szól. Ez a történet szórakoztató, érzelmes, de mégis érdekes. Nyugodtan nézz körül az oldalamon!

Történet, vers, idézet, horoszkóp, napi pozitív gondolat, érzelmek
Oláh András "Egy filmszalag vége"
http://mek.oszk.hu/04400/04476/

Oláh András "Egy filmszalag vége" című verseskötete 2002-ben jelent a miskolci Felsőmagyarország Kiadó gondozásában.

Oláh András "Egy filmszalag vége"
Oláh András "Szilánkok" (versek)
http://mek.oszk.hu/04400/04471/index.phtml

Oláh András "Szilánkok" című verseskötete 2000-ben látott napvilágot a Kráter Kiadó gondozásában.

Oláh András "Szilánkok" (versek)
Oláh András "Fagyöngy és jégcsapok" (versek)
http://mek.oszk.hu/04400/04470/index.phtml

Oláh András "Fagyöngy és jégcsapok" című kötete 2005-ben jelent meg a Kráter Kiadó gondozásában. A könyv illusztrációit "franyo aatoth" Párizsban élő festőművész készítette.

Oláh András "Fagyöngy és jégcsapok" (versek)
Oláh András költő honlapja
http://www.olah-andras.atw.hu/

A honlapon a költő életpályájának ismertetése mellett láthatók az eddig megjelent kötetei, megtekinthetők a legfrissebb folyóirat-publikációi, megzenésített versei, a könyveiről írott kritikák, recenziók, és található egy képmelléklet a legfontosabb eseményekről.

Oláh András költő honlapja
Quotes
http://www.citatum.org/

Angol nyelvű idézetek gyűjteménye. Az idézeteket lehetőség van kategória, szerző, forrás vagy akár a szerző foglalkozása, nemzetisége, születési ideje szerint is listázni. A többi angol nyelvű gyűjteménnyel szemben itt teret kapnak a magyar nyelvű alkotók hivatalos angol fordításaiból származó idézetek is. Regisztráció után lehetőség van a gyűjtemény bővítése mellett kedvencek gyűjtésére, ezáltal a toplisták alakítására is.

Quotes
Születésnapi versek
http://szuletesnapi-versek.info

Ha szeretnéd felköszönteni születésnapjukon barátaidat, ismerőseidet, szerelmedet, rokonaidat, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Születésnapi Versek weboldalra. Nálunk válogatott idézeteket, köszöntőket, verseket és SMS-eket találsz, melyek garantáltan jókedvre derítik azt, aki hozzád közel áll. Ezen felül vicces képekre és videókra is lelhetsz, melyet szintén elküldhetsz az ünnepeltnek vagy megoszthatsz több közösségi oldalon is. Igyekszünk sűrű időközönként feltenni újabb verseket, szövegeket. Honlapunkat a facebook-on és a google+-on is like-olhatod, hozzáadhatod. Keresd meg a neked leginkábbb tetsző köszöntést és lepd meg vele ismerőseidet!

Születésnapi versek
Bolyky versek
http://bolykyversek.blogspot.com/

Amikor van ihlet emberekről írok, figyelem harcaikat az élettel és főleg önmagukkal. Viszont minden vers rólam is szól, mivel minden történetet a magamévá kell tennem, hogy eggyé válva vele, megírhassam…

Bolyky versek
Verses, dalos, mondókás könyv online rendeléssel
http://www.polc.hu/konyv/versek__dalok__mondokak/AOJ/

A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhoz szállítás mellett. Az oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megtalálható, és megvásárolható, otthonról, kényelmesen.

Verses, dalos, mondókás könyv online rendeléssel
Péter Erika Birodalma - versek, zenés CD
http://petererika.mlap.hu/

Péter Erika birodalma felnőtteknek szóló verskóstolót, gyermekeknek írt, animációkkal tarkított gyerekzeteket, könyveinek ismertetőit, recenziókat tartalmaz. Találhatnak fotókat nyilvános fellépéseiről, az író-olvasó találkozókról, valamint olyan gyermekmunkákat, amiket a verseit szerető gyerekek küldtek neki. Szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

Péter Erika Birodalma - versek, zenés CD
Brutyó Balázs versei
http://www.poema.hu/szerzo/1263

Megosztott költeményeim listája az egyik magyar versportálról, ahol először publikáltam.

Brutyó Balázs versei
Idézetek mindenkinek
http://www.idezetek.eu/

Idézetek mindenről.Ezen kívül saját és költőktől idézett versek minden mennyiségben és kategóriában.Gyere és küldd be te is saját szerzeményed.

Idézetek mindenkinek
Bolgárfalvi Z Károly versei
http://www.versoldalaim.sokoldal.hu/kezdolap

Bolgárfalvi Z Károly weblapja. Megjelent verseskötete: A felhőket elfújta a tavaszi szél címmel

Bolgárfalvi Z Károly versei
Ünnepes vers - Nőnap
http://www.poema.hu/kategoria/36

Magyar költők versei minden mennyiségben. Amatőr költők versei, egyéb versek. Nőnapi versek.

Ünnepes vers - Nőnap
Szenvedélyes versek
http://www.poema.hu/kategoria/6

Magyar költők versei minden mennyiségben. Amatőr költők versei, egyéb versek. Kihűlt szerelem kategória versei.

Szenvedélyes versek
Faludy György versei
http://www.poema.hu/szerzo/faludy_gyorgy

Magyar költők versei - Faludy György versei. Valamint amatőr költők versei, egyéb versek.

Faludy György versei
Váci Mihály versei
http://www.poema.hu/szerzo/117

Magyar költők versei minden mennyiségben. Váci Mihály versei.

Váci Mihály versei
Zrínyi Miklós versei
http://www.poema.hu/szerzo/678

Zrínyi Miklós versei. Magyar költők versei minden mennyiségben.

Zrínyi Miklós versei
Weöres Sándor versei
http://www.poema.hu/szerzo/weores_sandor

Versek minden mennyiségben, híres költőktől. Weöres Sándor versei.

Weöres Sándor versei
Hajik László versei
http://www.poema.hu/szerzo/363

Versek minden mennyiségben, híres költőktől. Ezen kívűl amatőr költők versei is fellelhetők. Hajik László versei.

Hajik László versei
Babinszky László versei
http://www.poema.hu/szerzo/babinszky_laszlo

Versek minden mennyiségben - Babinszky László versei.

Babinszky László versei
Költők idézetei I
http://www.szerelmesidezetek.hu/szerzok

Szerelmes idézetek minden mennyiségben és kategóriában. Smsben versben szerelmek.

Költők idézetei I
Vers és a szerelem
http://www.szerelmesversek.hu

Szerelmes versek híres és hétköznapi emberek tollaiból. Saját versek beküldése.

Vers és a szerelem
Szerelmes versek költők tollaiból
http://www.szerelmesversek.hu/szerzok

Szerelmes versek híres és hétköznapi emberek tollaiból. Saját versek beküldése.

Szerelmes versek költők tollaiból
Verscsomag
http://www.versek.eu

Versek minden mennyiségben és kategóriában. Híres emberek versei, élettörténete.

Verscsomag
Ünnepi versek
http://www.versek.eu/karacsony

Versek minden mennyiségben és kategóriában. Híres emberek versei, élettörténete.

Ünnepi versek
Szerelem , szeretet, vers
http://www.versek.eu/szerelem

Versek minden mennyiségben és kategóriában. Híres emberek versei, élettörténete. Szerelmes versek.

Szerelem , szeretet, vers
Hirdetések
Oldal leírása
vers.wyw.hu: Vers katalógus: Versek, idézetek, gondolatok, aforizmák, kortárs hangos és zenés versek. Magyar költők, irodalommal kapcsolatos hasznos információk, szerelmes versek, verses képeslapok.
Gyűjteményünkben 986 válogatott vers témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 986 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 400799